2 Jawatan Kosong (IKIM) Institut Kefahaman Islam Malaysia Bulan Mac 2014

Institut Kefahaman Islam Malaysia
Jawatan Kosong (IKIM) Institut Kefahaman Islam Malaysia Mac 2014.

Tarikh tutup: 14 Mac 2014.

Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) ditubuhkan pada 18 Februari 1992 di bawah Akta Syarikat 1965, untuk menggalakkan kefahaman yang jelas tentang Islam melalui pelbagai program dan aktiviti seperti seminar, bengkel, perundingan, latihan dan penerbitan.IKIM telah dilancarkan pada 3 Julai 1992 oleh The YB Tun Dr. Mahathir Mohamad, bekas Perdana Menteri Malaysia. Dalam mempromosikan pemahaman tentang Islam pada skala global, IKIM menyediakan persekitaran yang terbuka dan percuma untuk semua orang untuk menyuarakan pendapat beliau dalam menangani isu-isu yang berkaitan.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di Institut Kefahaman Islam Malaysia sebuah Syarikat Awam Berhad dengan jaminan (Company Limited by Guarantee):

01. Pegawai Tadbir Gred 41
02. Penolong Pegawai Trafik Gred 27

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat dipelawa mengemukakan surat permohonan beserta keterangan peribadi yang lengkap (resume / curriculum vitae mengenai kelayakan dan pengalaman, salinan sijil-sijil akademik dan transkrip, kad pengenalan, sijil kelahiran, slip gaji terakhir, nombor telefon untuk dihubungi dan sekeping gambar berukuran passport (tidak dikembalikan).

b) Kesemua perkara di atas hendaklah dihantarkan ke alamat:

Ketua Pengarah
Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)
2, Langgak Tunku
Off Jalan Duta
50480 KUALA LUMPUR
(up: Bahagian Khidmat Pengurusan)
Tel: 03-62046200 Faks: 03-62014189

c) Iklan asal jawatan kosong ini boleh dibaca semula dengan mengikuti pautan yang disenaraikan di bawah:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!