2 Jawatan Kosong (INSTUN) Institut Tanah dan Ukur Negara Bulan April 2014

Institut Tanah dan Ukur Negara
Jawatan Kosong (INSTUN) Institut Tanah dan Ukur Negara April 2014.

Tarikh tutup: 02 April 2014.

Institut Tanah dan Ukur Negara (INSTUN) telah ditubuhkan pada 01 Mei 1998. Ini berikutan arahan daripada Jemaah Menteri pada 09 Julai 1997. Pada ketika itu, Institut Tanah dan Ukur Negara terletak di bawah Pengurusan Kementerian Tanah dan Pembangunan Koperasi (KTPK). Dengan tertubuhnya Institut Tanah dan Ukur Negara, maka tugas melatih yang duhulunya dijalankan oleh Seksyen Latihan Jabatan Ketua Pengarah Tanah dan Galian Persekutuan (JJKPTG) dan Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM) dikendalikan sepenuhnya oleh INSTUN.

Institut Tanah dan Ukur Negara (INSTUN) mempelawa permohonan daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan, berminat dan berintegriti tinggi untuk mengisi kekosongan seperti di bawah:

01. Pembantu Am Pejabat Pramusaji N1
02. Pembantu Penyediaan Makanan N17

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Institut Tanah dan Ukur Negara (INSTUN) ini hendaklah menggunakan borang INSTUN yang boleh dimuaturun melalui pautan di bawah:


b) Setiap permohonan hendaklah disertakan dengan salinan kad pengenalan, salinan sijil kelahiran, sijil berhenti sekolah dan salinan sijil kelulusan. Hendaklah diakui sah terlebih dahulu.

c) ) Maklumat terperinci mengenai jawatan dan syarat-syarat kelayakan untuk memohon jawatan di atas boleh diperolehi melalui pautan di bawah:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!