2 Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Ipoh Bulan Mac 2014

Majlis Bandaraya Ipoh
Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Ipoh Mac 2014.

Tarikh tutup: 11 Mac 2014.

Majlis Bandaraya Ipoh diisytiharkan oleh Sultan Azlan Shah Muhibbuddin Almarhum Sultan Yussuf Izzuddin Shah Ghafarullahu ’ s adalah di bawah Akta Kerajaan Tempatan 1976. Merupakan bandaraya ketiga di Malaysia selepas Kuala Lumpur dan Pulau Pinang. Bangunan daripada Majlis Bandaraya Ipoh (MBI) telah dibina pada tahun 1985 dan dirasmikan oleh Duli yang Maha Mulia Sultan Azlan Shah pada 08 November 1996.

Majlis bandaraya Ipoh mengalu-alukan permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang di senaraikan di bawah (keutamaan kepada rakyat Negeri Perak):

01. Pembantu Penilaian W17
02. Penolong Pegawai Penilaian W27

Cara memohon:

a) Permohonan untuk jawatan kosong Majlis bandaraya Ipoh ini adalah secara atas talian atau online sahaja (melalui portal gerbang mesra rakyat negeri Perak).

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Majlis bandaraya Ipoh melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login ke akaun mereka untuk meneruskan proses permohonan online anda.

c) Sila klik pautan di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Diucapkan selamat mencuba.


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!