2 Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan Bulan April 2014

Pertubuhan Peladang Kebangsaan
Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan April 2014.

Tarikh tutup: 11 dan 12 April 2014.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS), menjadi satu incoporated organisasi yang ditubuhkan di bawah Akta 109 (1973) berfungsi sebagai apex untuk badan bagi Semua organisasi petani di Malaysia dengan misi korporat untuk menjadi sebuah institusi negara yang menerajui aktiviti-aktiviti Pertubuhan Peladang sebagai sebuah entiti perniagaan yang sepenuhnya mampu ke arah kemakmuran Peladang dan industri pertanian.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) mempelawa permohonan daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan, berminat dan berintegriti tinggi untuk mengisi kekosongan seperti di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) ini adalah secara atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!