2 Jawatan Kosong Perbadanan Pembangunan Pertanian Perak Bulan Mac 2014

Perbadanan Pembangunan Pertanian Perak
Jawatan Kosong Perbadanan Pembangunan Pertanian Perak Mac 2014.

Tarikh tutup: 10 Mac 2014.

Perbadanan Pembangunan Pertanian Negeri Perak telah ditubuhkan pada Februari 1973 Mesyuarat hasil antara YAB Dato ‘ Seri Haji Kamaruddin bin Hj. Mohd Isa (Ketua Menteri pada masa itu) dengan sebuah negeri Perak Ahli Mesyuarat Negeri (Exco). Matlamat utama dalam Perbadanan Pembangunan Pertanian Negeri Perak pada masa ini adalah untuk menghasilkan pembangunan perindustrian dan pertanian dengan membuka ladang-ladang secara besar-besaran dan menggerakkan badan Perniagaan, perusahaan dan pembangunan pertanian mestilah dijalankan untuk memastikan Syarikat boleh membekalkan bahan-bahan makanan yang mencukupi.

Perbadanan Pembangunan Pertanian Negeri Perak dengan sukacitanya mempelawa warganegara Malaysia yang berminat, berkelayakan dan berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan untuk mengemukakan permohonan bagi jawatan kosong yang diiklankan di bawah:

01. Eksekutif
02. Kerani

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat hendaklah menghantar permohonan secara bertulis ATAU di e-mail kan dengan menyertakan "resume" yang lengkap beserta gambar ukuran passport (tidak dikembalikan) kepada alamat berikut:

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF
PERBADANAN PEMBANGUNAN PERTANIAN NEGERI PERAK
NO. 3, JALAN TAMAN KINTA
TAMAN CHATEAU, 30250 IPOH,
PETI SURAT 228, 30730 IPOH.
(U.P. BAHAGIAN SUMBER MANUSIA)

b) Kelayakan diperlukan untuk setiap jawatan kosong di atas boleh dibaca melalui pautan di bawah:


c) Perhatian: Hanya calon-calon yang terpilih dan disenaraipendek sahaja akan dihubungi semula untuk ditemuduga.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!