2 Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Bulan Mac 2014

Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum
Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Mac 2014.

Tarikh tutup: 25 Mac 2014.

SapuraKencana Petroleum Berhad merupakan syarikat minyak bersepadu kelima terbesar dunia. SapuraKencana Petroleum Berhad turut terlibat dalam bidang perolehan, pembinaan, pemasangan & pentauliahan (EPCIC) penyedia perkhidmatan. Di samping menyediakan perkhidmatan lengkap EPCIC, Kumpulan SapuraKencana Petroleum Berhad juga menawarkan penyelesaian bersepadu dalam pembangunan & pengeluaran, penggerudian, Perkhidmatan Marin serta operasi & penyelenggaraan. Dengan modal pasaran semasa sebanyak RM10 bilion (USD3.3 bilion) SapuraKencana Petroleum dan sekumpulan pekerja terdiri daripada 9000 bakat multinasional dan berkemahiran di seluruh dunia. Sehingga kini, kedudukan SapuraKencana Petroleum Berhad di peringkat global meliputi rantau Asia Pasifik, India, Afrika, Russia, Amerika Selatan dan Jepun.

SapuraKencana Petroleum Berhad mengalu-alukan permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang di senaraikan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan untuk jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad ini adalah secara atas talian atau online sahaja (melalui portal jobstreet).

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login ke akaun mereka untuk meneruskan proses permohonan online anda.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong SapuraKencana Petroleum yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Diucapkan selamat mencuba.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!