3 Jawatan Kosong (ALAM) Akademi Laut Malaysia Bulan April 2014

Akademi Laut Malaysia
Jawatan Kosong (ALAM) Akademi Laut Malaysia April 2014.

Tarikh tutup: 17 - 19 April 2014.

Malaysia Maritime Academy Sdn. Bhd. (MMA), anak syarikat MISC Berhad dan juga merupakan ahli dalam Kumpulan Syarikat, PETRONAS adalah Maritim pendidikan dan latihan (MET) institusi primier di rantau ini dengan rangkaian berkembang gabungan dengan terkenal MET institusi dan organisasi di seluruh dunia. Ianya juga semakin mendapat reputasi sebagai Pusat utama bagi MET di rantau ini. Kampus Melaka idyllically terletak di Kuala Sungai Baru yang menghadap ke Selat Melaka. Akademi Laut Malaysia (ALAM) menawarkan kerja yang kondusif, pembelajaran dan persekitaran hidup yang menarik.

Individu yang berkelayakan dan berminat adalah dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut di (ALAM) Akademi Laut Malaysia:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (ALAM) Akademi Laut Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (ALAM) Akademi Laut Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong (ALAM) Akademi Laut Malaysia yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!