3 Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Bulan Mac 2014

Bank Simpanan Nasional
Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Mac 2014.

Tarikh tutup: 23 dan 30 Mac 2014.

BSN telah ditubuhkan pada 01 Disember 1974 untuk mengambilalih fungsi dan tanggungjawab Bank Simpanan pejabat pos dan ditadbir oleh pihak Bank Simpanan Nasional Akta 1974 ("Akta"). Misi BSN adalah untuk menggalakkan simpanan, pelaburan dan pengurusan kewangan yang bijak rakyat Malaysia untuk meningkatkan kualiti hidup mereka. BSN telah berkembang kepada lebih daripada 6,000 pekerja, Cawangan-cawangan sebanyak 395 buah, 981 mesin juruwang automatik dan 242 Mesin Deposit Tunai (CDM) dan lebih daripada 1,500 ejen yang berdaftar di seluruh negara (Mac 2012). BSN mempunyai kira-kira 8 juta pelanggan yang tersebar ke seluruh kepanjangan dan keluasan Malaysia dan jumlah deposit simpanan sebanyak RM10.4 bilion.

BSN mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas, berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan untuk jawatan kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional ini adalah secara atas talian atau online sahaja (melalui portal jobstreet).

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login ke akaun mereka untuk meneruskan proses permohonan online anda.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Diucapkan selamat mencuba.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!