3 Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Bulan April 2014

Jawatan Kosong Pos Malaysia
Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad April 2014.

Tarikh tutup: 02 April 2014.

Pos Malaysia Berhad merupakan sebuah syarikat awam yang disenaraikan di Papan Utama Bursa Malaysia. Pos Malaysia Berhad menggunakan tenaga kerja lebih daripada 16 ribu orang, lebih daripada 700 cawangan di seluruh negara dan mencapai lebih daripada 6 juta alamat di seluruh negara. Dengan kewangan yang kukuh, Pos Malaysia Berhad terus bertekad memberikan yang terbaik kepada pihak yang berkepentingan dengan prestasi yang baik yang diharapkan daripada mereka.

Permohonan adalah dialu-alukan daripada seluruh warganegara Malaysia dan keutamaan adalah kepada yang berkelayakan, berkemahiran tinggi dan bersahsiah murni yang berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut di Pos Malaysia Berhad:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pos Malaysia Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pos Malaysia Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Pos Malaysia Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!