3 Jawatan Kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya Bulan Mac 2014

Pusat Perubatan Universiti Malaya
Jawatan Kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya Mac 2014.

Tarikh tutup: 09 Mac 2014.

Pada 5 Ogos 1968, University Malaya Medical Centre (UMMC) ini telah dirasmikan oleh Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agung, Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agung Tuanku Ismail Nasarudin Shah Ibni Alharmahum Sultan Zainal Abidin.Dengan Moto, “ Ilmu Punca Kemajuan ” (ilmu adalah kunci kepada kejayaan) dan UMMC dan Fakulti Perubatan terus berusaha untuk keupayaan hidup ini ideal. Universiti Malaya Medical Centre (UMMC) adalah salah satu pertubuhan di Kementerian Pengajian Tinggi. Objektif utama UMMC adalah Perkhidmatan Kesihatan, pembelajaran dan penyelidikan.

Pusat Perubatan Universiti Malaya mempelawa permohonan daripada warganegara Malaysia yang sudah mencapai umur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang di senaraikan di bawah:

01. Pegawai Farmasi U41
02. Pengawal Keselamatan KP11
03. Pembantu Perawatan Kesihatan U3

Cara memohon:

a) Permohonan untuk jawatan kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) ini adalah secara atas talian atau online sahaja (melalui portal permohonan jawatan Pusat Perubatan UM).

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login ke akaun mereka untuk meneruskan proses permohonan online anda.

c) Sila klik pautan di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Diucapkan selamat mencuba.


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!