Jawatan Kosong (UMK) Universiti Malaysia Kelantan Bulan Mac 2014

Universiti Malaysia Kelantan
Jawatan Kosong (UMK) Universiti Malaysia Kelantan Mac 2014.

Tarikh tutup: 16 Mac 2014.

Universiti Malaysia Kelantan (UMK) merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) Malaysia yang ke-19. Universiti Malaysia Kelantan (UMK) ialah Universiti berteraskan keusahawanan yang mengutamakan pendidikan keusahawanan dalam tiga kelompok bidang pengajian iaitu keusahawanan & perniagaan, teknologi kreatif & warisan dan agro-industri & sains sumber asli sejajar dengan visi dan misi yang telah ditetapkan.

Universiti Malaysia Kelantan (UMK) memerlukan individu yang boleh bekerja dengan pengawasan yang minimum (independent), bekerja dalam satu pasukan (teamwork), dinamik, kreatif dan inovatif untuk membangun universiti. Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut:

01. Pengawai Belia dan Sukan Gred S48

Cara memohon:

a) Permohonan untuk jawatan kosong (UMK) Universiti Malaysia Kelantan ini adalah secara atas talian atau online sahaja (melalui portal Career @ UMK).

b) Permohonan secara atas talian boleh dibuat dengan mengikuti pautan yang kami sediakan di bawah:


c) Sila klik pautan di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan. Diucapkan selamat mencuba.


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!