10 Jawatan Kosong (UMS) Universiti Malaysia Sabah Bulan April 2014

Jawatan Kosong UMS
Jawatan Kosong (UMS) Universiti Malaysia Sabah April 2014.

Tarikh tutup: 10 April 2014.

UMS berusaha untuk mencapai kecemerlangan akademik dan bertaraf antarabangsa melalui perhatian kepada pembelajaran dan pengajaran, penyelidikan dan penerbitan, Perkhidmatan Sosial dan keseimbangan pengkhususan inknowledge. Universityalso yang mengutamakan kepentingan pertumbuhan peribadi pelajar, menghasilkan inovasi dan productivityfor yang lebih manfaat daripada masyarakat dan negara secara keseluruhannya.

(UMS) Universiti Malaysia Sabah mengalu-alukan permohonan daripada calon yang berminat untuk mengisi mana-mana kekosongan diiklankan di bawah:

01. Penyelia Asrama N17
02. Pembantu Laut A17
03. Akauntan W41
04. Jururawat Pergigian U29
05. Penolong Pegawai Farmasi U29
06. Penolong Pegawai Perubatan U29
07. Penolong Pengurus Asrama N27
08. Pembantu Juruaudit W17
09. Pegawai Veterinar G41
10.Pegawai Perubatan UD41,UD43/44,UD47/48,UD51/52,UD53/54

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat adalah dikehendaki membuat permohonan secara 'online'. Sila layari laman web ejobs.ums.edu.my.

b) Pemohon-pemohon yang disenarai pendek akan dijemput ke sesi pemilihan bagi tujuan untuk menentukan kesesuaian mereka dengan jawatan yang dipohon.

c) Sekiranya permohonan tidak dijawab dalam masa 6 (enam) bulan dari tarikh tutup iklan, permohonan dianggap tidak berjaya.

d) Bagi Pemohon Yang Belum Membuat Melengkapkan Bahagian 'SEMAKAN & PENGAKUAN', Sila klik pada ruang 'saya setuju', Permohonan Anda Tidak Akan Diproses Sekiranya Anda Belum Melengkapkan Bahagian 'SEMAKAN & PENGAKUAN'.

e) Sekiranya pemohon pernah menggunakan Sistem Ejobs sebelum ini, anda boleh login menggunakan maklumat yang telah didaftarkan. Pemohon boleh klik pada 'Lupa katalaluan' sekiranya terlupa katalaluan yang telah didaftarkan sebelum ini.

f) Permohonan online anda boleh dimulakan dengan mengikuti pautan di bawah:


g) Senarai jawatan dan kelayakan diperlukan boleh disemak melalui pautan di bawah:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!