11 Jawatan Kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya Bulan April 2014

Jawatan Kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya
Jawatan Kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya April 2014.

Tarikh tutup: 20 April 2014.

Pada 5 Ogos 1968 yang menjemukan University Malaya Medical Centre (UMMC) ini telah dirasmikan oleh Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agung, Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agung Tuanku Ismail Nasarudin Shah Ibni Alharmahum Sultan Zainal Abidin. Dengan Moto, “ Ilmu Punca Kemajuan ” (ilmu adalah kunci kepada kejayaan) dan UMMC dan Fakulti Perubatan terus berusaha untuk keupayaan hidup ini ideal. Universiti Malaya Medical Centre (UMMC) adalah salah satu pertubuhan di Kementerian Pengajian Tinggi. Objektif utama UMMC adalah Perkhidmatan Kesihatan, pembelajaran dan penyelidikan.

Pusat Perubatan Universiti Malaya mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:

01. Penolong Pegawai Farmasi U29
02. Pegawai Tadbir (Perhubungan Awam) N41
03. Jurupulih Perubatan (Anggota) U29
04. Jurupulih Perubatan (Cara Kerja) U29
05. Penolong Jurutera (Mekanikal) JA29
06. Pegawai Teknologi Maklumat F41
07. Pegawai Pemulihan Perubatan (Cara Kerja) U41
08. Pegawai Pemulihan Perubatan (Kesukanan) U41
09. Pegawai Pemulihan Perubatan (Anggota) U41
10. Pegawai Pemulihan Perubatan (Pertuturan) U41
11. Pegawai pemulihan Perubatan (Audiologi) U41

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya SPJ PPUM.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya melalui portal kerjaya SPJ PPUM adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sekiranya ada yang sesuai dengan kelayakan anda, sila ke laman utama SPJ PPUM melalui pautan di bawah untuk melihat kelayakan lain diperlukan dan memulakan proses permohonan anda. Semoga berjaya.


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!