2 Jawatan Kosong PETRONAS Bulan April 2014

Jawatan Kosong PETRONAS
Jawatan Kosong PETRONAS April 2014.

Tarikh tutup: 30 April 2014.

PETRONAS telah ditubuhkan pada 17 Ogos 1974 sebagai syarikat minyak negara Malaysia, dengan keseluruhan pemilikan dan kawalan sumber-sumber petroleum dalam negara. Ia bermula dari itu tumbuh dari semata-mata sebagai Pengurus dan pengawal selia sektor huluan di Malaysia ke dalam bersepadu minyak dan gas corporation, kalangan dalam FORTUNE Global 500 ® syarikat-syarikat terbesar di dunia.

PETRONAS mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong PETRONAS ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong PETRONAS melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong PETRONAS yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!