2 Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong Pos Malaysia
Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Mei 2014.

Tarikh tutup: 20 April dan 02 Mei 2014.

Pos Malaysia Berhad adalah sebuah syarikat perkhidmatan pos di Malaysia. Organisasi telah disusun semula pada tahun 1992 kerana kerajaan milik Malaysia pos Jabatan Perkhidmatan atau Jabatan Perkhidmatan Pos Malaysia ke dalam sebuah syarikat perniagaan.

Pos Malaysia menyediakan perkhidmatan pos dan berkaitan, logistik pengangkutan, percetakan dan selitan, kaunter koleksi dan perkhidmatan agensi pembayaran pelbagai transaksi kewangan seperti bayaran bil, kiriman wang, insurans dan unit amanah. Syarikat yang memegang konsesi yang eksklusif untuk menyediakan perkhidmatan mel melalui rangkaian yang lebih 850 cawangan dan pejabat pos mini di Malaysia.

Pos Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pos Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pos Malaysia Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Pos Malaysia yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!