2 Jawatan Kosong UIAM Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong UIAM
Jawatan Kosong UIAM Mei 2014.

Tarikh tutup: 01 dan 10 Mei 2014.

UIAM adalah universiti awam yang dibiayai awam di Malaysia. Kampus utamanya terletak di Gombak, Selangor dengan Pusat Pengajian Yayasan yang terletak di Petaling Jaya dan cawangan yang berasaskan perubatan di Kuantan, Pahang. Universiti ini ditubuhkan pada 23 Mei 1983, berlandaskan prinsip-prinsip Islam dengan tujuan untuk menjadi Universiti Islam terulung di dunia. Ia adalah bertujuan untuk menjadi sebuah institusi pengajian tinggi antarabangsa yang lengkap, “ diilhamkan oleh world-view Tauhid dan falsafah Islam perpaduan pengetahuan serta konsep pendidikan holistik ”. Nilai-nilai Islam diterapkan ke dalam semua disiplin. Pada masa ini, Universiti ini menawarkan pelbagai Sarjana Muda, Ijazah Sarjana ’ Ijazah s dan kursus Phd di Fakulti 13, juga dikenali sebagai kulliyyah.

UIAM mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong UIAM ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong UIAM melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong UIAM yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!