2 Jawatan Kosong (UTP) Universiti Teknologi PETRONAS Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong UTP
Jawatan Kosong (UTP) Universiti Teknologi PETRONAS Mei 2014.

Tarikh tutup: 14 dan 16 Mei 2014.

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) telah ditubuhkan pada 10 Januari 1997 apabila PETRONAS telah dijemput oleh Kerajaan Malaysia untuk menubuhkan sebuah universiti.Kampus ini dibina di atas hektar 400 (1,000 ekar) tapak yang strategik terletak di Bandar Seri Iskandar, Perak Darul Ridzuan, Malaysia. Universiti adalah sebuah anak syarikat milik penuh PETRONAS, syarikat minyak negara Malaysia.

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!