3 Jawatan Kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong ASM
Jawatan Kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia Mei 2014.

Tarikh tutup: 11, 14 dan 15 Mei 2014.

Akademi Sains Malaysia (ASM) telah ditubuhkan pada 1 Februari 1995 di bawah Akta Akademi Sains 1994 dan telah berfungsi sejak sebagai sebuah badan yang bebas dengan selaras untuk mencapai kecemerlangan dalam bidang Sains, Kejuruteraan dan teknologi untuk pembangunan negara dan juga untuk kebaikan manusia.Akademi mempunyai hubung-kait yang kuat kepada pesakit di negara ’ s STI fikir kereta kebal dan adalah bersemangat dalam mempromosikan Kecemerlangan Sains melalui terlibat Wacana, bengkel, projek saintifik yang khas dan penerbitan.

(ASM) Akademi Sains Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong (ASM) Akademi Sains Malaysia yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!