3 Jawatan Kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong Bank Pertanian Malaysia
Jawatan Kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) Mei 2014.

Tarikh tutup: 02, 03 dan 10 Mei 2014.

Agrobank adalah sebuah institusi yang menyediakan kemudahan perbankan dan perkhidmatan kewangan yang menyeluruh. Kami memberi keutamaan kami untuk memenuhi keperluan pelanggan kami dengan menyediakan produk-produk yang menarik dan perkhidmatan seperti aktiviti simpanan, khidmat perbankan, kemudahan pinjaman, perlindungan insurans dan khidmat nasihat. Agrobank adalah sebuah-berkaitan-Syarikat Kerajaan (GLC) di bawah dalam ofFinance Menteri diperbadankan (LKM). Bank pembiayaan sektor pertanian adalah didorong oleh policyset keluar oleh Kementerian Pertanian dan industri berasaskan pertanian. Agrobank adalah kesinambungan bekas Bank Pertanian Malaysia yang mempunyai 40 tahun pengalaman dalam perbankan pertanian dan rekod prestasi yang cemerlang dalam membentuk dan membangunkan usahawan yang berjaya. Dengan pelbagai rangkaian cawangan di seluruh Malaysia, kami yakin akan memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada semua.

Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!