3 Jawatan Kosong (LADA) Lembaga Pembangunan Langkawi Bulan April 2014

Jawatan Kosong LADA
Jawatan Kosong (LADA) Lembaga Pembangunan Langkawi April 2014.

Tarikh tutup: 20 April 2014.

Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) ditubuhkan oleh Kerajaan Persekutuan untuk merancang, mempromosi dan melaksanakan pembangunan di Pulau Langkawi.LADA secara rasminya ditubuhkan pada 15 Mac 1990 di bawah Langkawi pembangunan kuasa Akta 1990 (Akta 423) dan diletakkan di bawah kuasa Kementerian Kewangan.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) bagi jawatan diiklankan seperti di bawah:

01. Pegawai Tadbir N41
02. Penolong Pegawai Tadbir N27
03. Pembantu Taman/Ladang G17

Cara memohon:

a) Borang permohonan yang telah siap diisi hendaklah disertakan dengan salinan sijil-sijil atau salinan keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang disyaratkan dan sekeping gambar terbaru berukuran passport, sijil kelahiran, surat berhenti sekolah dan lain-lain dokumen yang berkaitan.

b) Setiap permohonan mestilah ditulis (NAMA JAWATAN YANG DIPOHON) di bahagian atas sebelah kiri sampul. Permohonan yang telah lengkap diisi dan ditandatangani hendaklah dikemukakan ke alamat seperti di bawah:

Ketua Pegawai Eksekutif
Lembaga Pembangunan Langkawi
Tingkat 3, Kompleks LADA
Jalan Persiaran Putra
07000 Kuah, Langkawi
KEDAH DARUL AMAN
(u.p. Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan)

c) Sebarang pertanyaan lanjut bolehlah menghubungi Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan di talian: 04-600600

d) Iklan asal dan borang permohonan jawatan kosong Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) boleh diperolehi melalui pautan di bawah:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!