3 Jawatan Kosong PERODUA Bulan April 2014

Jawatan Kosong PERODUA
Jawatan Kosong PERODUA April 2014.

Tarikh tutup: 30 April 2014.

Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (PERODUA), ditubuhkan pada tahun 1993, merupakan sebuah syarikat usaha sama antara rakan kongsi Malaysia dan Jepun. Syarikat memulakan operasi pada tahun 1994 dan Perodua Kancil yang pernah begitu popular diperkenalkan kepada pasaran Malaysia pada bulan Ogos tahun yang sama.Kami menawarkan kerjaya yang pelbagai bagi mereka yang mempunyai kemampuan, keinginan dan perseverence untuk berjaya. Jika anda masih muda, bercita-cita tinggi dan bijak dengan kemahiran untuk padan, anda pasti akan berasa dengan kami di rumah.Peluang ini mungkin permulaan jalan anda ke arah kejayaan.

Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (PERODUA) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:

01. Operator (Kontrak)
02. Logistics Executive
03. Legal Executive

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong PERODUA ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya PERODUA Careers.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong PERODUA melalui portal kerjaya PERODUA Careers adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong PERODUA yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan.

d) Sekiranya ada yang sesuai dengan kelayakan anda, sila ke laman utama PERODUA Careers melalui pautan di bawah untuk  memulakan proses permohonan anda. Semoga berjaya.

>> Portal PERODUA Careers

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!