3 Jawatan Kosong SME Bank Bulan April 2014

Jawatan Kosong SME Bank
Jawatan Kosong SME Bank April 2014.

Tarikh tutup: 12 dan 13 April 2014.

SME Bank adalah sebuah pembangunan kewangan institusi terunggul dalam menyediakan produk kewangan dan perkhidmatan kepada perusahaan kecil dan sederhana di Malaysia. Ditubuhkan pada 3hb Oktober 2005, SME Bank telah memainkan peranan penting dalam memastikan pembangunan yang berterusan dan pertumbuhan pesat masyarakat keusahawanan dengan menawarkan produk yang komprehensif dan perkhidmatan serta menutup hubungan rangkaian dengan rakan kongsi strategik.

SME Bank mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SME Bank ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong SME Bank melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong SME Bank yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!