3 Jawatan Kosong (TNB) Tenaga Nasional Berhad Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong TNB
Jawatan Kosong (TNB) Tenaga Nasional Berhad Mei 2014.

Tarikh tutup: 07 dan 08 Mei 2014.

Sedikit sejarah TNB - Lembaga elektrik Pusat (LLP) telah ditubuhkan dan mula beroperasi pada 1 September 1949. Lembaga Pengarah ialah untuk menjadi waris kepada tiga projek utama yang dipertimbangkan oleh Jabatan elektrik yang berikut ditubuhkan semula pada April 1946 yang Stesen Janakuasa jambatan Connaught, Projek Hidroelektrik Cameron Highlands & pembangunan Grid Kebangsaan. LLP akhirnya menjadi pemilik stesen-stesen janakuasa 34 dengan kapasiti penjanaan 39.88 MW, termasuk stesen janakuasa stim di Bangsar dengan kapasiti 26.5 MW, stesen kuasa Hidroelektrik di Ulu Langat dengan kapasiti 2.28 MW serta pelbagai penjana diesel dijana dengan jumlah kapasiti sebanyak 11.1 MW.

(TNB) Tenaga Nasional Berhad mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (TNB) Tenaga Nasional Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (TNB) Tenaga Nasional Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong (TNB) Tenaga Nasional Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!