Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong NAFAS
Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan Mei 2014.

Tarikh tutup: 16 Mei 2014.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS), menjadi satu organisasi yang ditubuhkan di bawah Akta 109 (1973) berfungsi sebagai apex untuk badan bagi Semua organisasi petani di Malaysia dengan misi korporat untuk menjadi sebuah institusi negara yang menerajui aktiviti-aktiviti Pertubuhan Peladang sebagai sebuah entiti perniagaan yang sepenuhnya mampu ke arah kemakmuran Peladang dan industri pertanian. Sejajar dengan perniagaan pelan dan pengembangan program mereka, mereka menjemput permohonan daripada calon-calon yang sesuai dan berkelayakan untuk menyertai mereka untuk pelbagai kedudukan dalam Kumpulan mereka untuk dikembangkan sebagai pemimpin masa depan kami.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!