Jawatan Kosong TNB Research Bulan April 2014

Jawatan Kosong TNB Research
Jawatan Kosong TNB Research April 2014.

Tarikh tutup: 24 April 2014.

TNB Research, lebih dikenali sebagai TNBR, telah menjadi pembekal penyelesaian dalaman bagi Tenaga Nasional Berhad sejak 1993. Terletak di Bangi, Selangor, Pusat R&D menyediakan pusat setempat yang berpusat bagi penyelesaian teknikal dan Inovasi.

Aliran penyelesaian yang dibangunkan di bawah projek-projek penyelidikan Gunaan yang pelbagai telah diperkenalkan kepada syarikat induk kami yang telah menyumbang ke arah peningkatan prestasi operasi keseluruhan seperti kadar kerosakan tidak dirancang loji janakuasa (UOR), minit sistem penghantaran, pengagihan SAIDI dan beberapa yang lain-lain.

TNB Research mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong TNB Research ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong TNB Research melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong TNB Research yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!