11 Jawatan Kosong (TM) Telekom Malaysia Berhad Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong TM
Jawatan Kosong (TM) Telekom Malaysia Berhad Mei 2014.

Tarikh tutup: 30 dan 31 Mei 2014.

Telekom Malaysia Berhad (TM), Juara jalur lebar dan maklumat bersepadu yang terkemuka dan komunikasi Kumpulan, Malaysia menawarkan pelbagai perkhidmatan komunikasi dan perhubungan jalur lebar, data dan talian tetap. Sebagai peneraju pasaran, TM adalah didorong oleh penciptaan nilai pemegang saham dalam persekitaran yang sangat kompetitif. Kumpulan menekankan menyampaikan pengalaman pelanggan dipertingkatkan melalui peningkatan kualiti perkhidmatan pelanggan yang berterusan dan inovasi, manakala tumpuan kepada meningkatkan kecekapan operasi dan produktiviti.

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan Kosong di Telekom Malaysia Berhad (TM) seperti yang diiklankan berikut :

01. Technical Assistant
02. Executive, Corporate Relations
03. Researcher, Signal Processing
04. Researcher, Software Engineering
05. Researcher, System Technologies
06. Researcher, Engineering Design
07. Researcher, Photonics
08. Researcher, Digital Communications
09. Researcher, Embedded System
10. Researcher, Analytics & Computation
11. Dan banyak lagi..

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Telekom Malaysia Berhad (TM) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya TM Career.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Telekom Malaysia Berhad (TM) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan jawatan kosong Telekom Malaysia Berhad (TM) di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

1 comment:

  1. KEBANYAKANNYA JPB DIBUKA UNTK INTERNAL SHAJA TP UNTUK EXTERNAL XBYK PON CM MANA NK APPLY???

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!