19 Jawatan Kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia Bulan Jun 2014

Jawatan Kosong UIAM
Jawatan Kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia Jun 2014.

Tarikh tutup: 06 Jun 2014.

Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, juga dikenali sebagai UIAM merupakan universiti awam yang dibiayai awam di Malaysia. Kampus utamanya terletak di Gombak, Selangor dengan Pusat Pengajian Yayasan yang terletak di Petaling Jaya dan cawangan yang berasaskan perubatan di Kuantan, Pahang. Universiti ini ditubuhkan pada 23 Mei 1983, berlandaskan prinsip-prinsip Islam dengan tujuan untuk menjadi Universiti Islam terulung di dunia. Ia adalah bertujuan untuk menjadi sebuah institusi pendidikan tinggi antarabangsa yang komprehensif, diilhamkan oleh world-view Tauhid dan falsafah Islam perpaduan pengetahuan serta konsep holistik. Nilai-nilai Islam diterapkan ke dalam semua disiplin. Pada masa ini, Universiti menawarkan pelbagai Sarjana Muda, Sarjana dan kursus Phd di 13 Fakulti, juga dikenali sebagai kulliyyah.

(UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Office Secretary N27
02. Administrative Assistant (Clerical/Operation) N17
03. Nurse U29
04. Accountant W41
05. Accounting Assistant W17
06. Assistant Accountant W27
07. Sports Officer S41
08. Library Assistant S17
09. Science Officer C41
10. Medical Laboratory Technologist U29
11. Physiotherapist U29
12. Assistant Medical Officer U29
13. Pharmacy Assistant U29
14. Medical Officer UD41
15. Public Health Attendant U3
16. Religious Assistant S17
17. Assistant Science Officer C27
18. Assistant Administrative Officer N27
19. ADMINISTRATIVE OFFICER (N-41)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!