2 Jawatan Kosong Bank Rakyat Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong Bank Rakyat
Jawatan Kosong Bank Rakyat Mei 2014.

Tarikh tutup: 22 Mei 2014.

Bank Rakyat, yang ditubuhkan pada 28 September 1954 di bawah Ordinan Koperasi 1948 kini merupakan bank Koperasi Islam terbesar di Malaysia yang mempunyai aset berjumlah RM72.48 bilion pada akhir 2011.As entiti di bawah Kementerian Perdagangan dalam negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, kami komited untuk menyokong misi Kementerian untuk mengukuhkan sektor Koperasi sebagai penyumbang utama pertumbuhan ekonomi melalui usaha-usaha dan langkah-langkah di tempat.Kami adalah sebuah progresif Bank Islam di Malaysia melihat penyimenan kedudukan kami sebagai pembekal utama produk-produk perbankan Syariah.

Bank Rakyat mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Rakyat ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Bank Rakyat melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Bank Rakyat yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!