2 Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong BSN
Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Mei 2014.

Tarikh tutup: 23 Mei 2014.

Bank Simpanan Nasional (BSN) telah berkembang dengan ketara sejak sebagai sebuah badan berkanun di bawah Kementerian Kewangan pada tahun 1974. Sehingga kini, BSN ’ asas pelanggan s 9 juta diservis oleh lebih 6,000 orang pekerja di lebih daripada 390 cawangan di seluruh negara. Memandangkan Pelan Transformasi strategik kami untuk mengukuhkan dan memacu BSN ke tahap yang lebih tinggi.

Bank Simpanan Nasional (BSN) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!