200 Jawatan Kosong (LPPKN) Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong LPPKN
Jawatan Kosong (LPPKN) Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara Mei 2014.

Tarikh tutup: 31 Mei 2014.

Negara penduduk dan pembangunan keluarga atau hanya LPPKN telah ditubuhkan di bawah negara penduduk dan pembangunan keluarga Akta 1966 [Akta 352] dan memulakan operasi pada tahun 1966. Pada peringkat awal penubuhan dan fungsi kerja LPPKN memberi tumpuan kepada aktiviti-aktiviti dan pelaksanaan program perancang keluarga di negara.

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan Kosong di (LPPKN) Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara seperti yang diiklankan berikut :

01. Pekerja Sambilan Harian (PSH)

Cara memohon:

a) Calon yang berminat sila kepilkan resLrme lengkap beserta salinan Sijil Pelajaran Maiaysia dan salinan Kad Pengenalan.

b) Permohonan yani lengkap hendaklah dihantar kepada alamat berikut dan tuliskan nama jawatan yang dipohon pada sudut kiri sampul surat:

KETUA PENGARAH
LEMBAGA PENDUDUK DAN PEMB.ANGUNAN KELUARGA HEGARA MALAYSIA
BANGUNAN LPPKN, NO.12B, JALAN RAJA LAUT
FETI SURAT 104{6
59712 KUALA LUMPUR
(u.p.: Unit Perkhidmatan, Bahagian Pengurusan Sumber Manusia)

c) Iklan asal jawatan kosong (LPPKN) Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara ini boleh dibaca semula melalui pautan yang diberikan di bawah:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!