4 Jawatan Kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong PNB
Jawatan Kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad Mei 2014.

Tarikh tutup: 16 dan 17 Mei 2014.

Permodalan Nasional Berhad (PNB) merupakan salah satu institusi pelaburan yang terkemuka di rantau ini. Kami mempunyai pelaburan yang meluas yang meliputi setiap komponen utama ekonomi Malaysia dan juga pegangan besar dalam syarikat-syarikat yang terlibat dalam sektor-sektor utama ekonomi seperti kewangan, perladangan, hartanah, Automotif, Kejuruteraan, logistik dan infrastruktur, farmaseutikal dan baja. Kami berusaha untuk mencapai kecemerlangan dan prestasi diukur terhadap industri, kedua-dua tempatan dan antarabangsa.Di PNB, kami mengalu-alukan mereka yang komited untuk meneruskan kejayaan kami. Kami menawarkan peluang-peluang yang mencabar untuk minda-minda muda yang bersemangat dan berminat dengan kelayakan yang sesuai, keupayaan dan paling penting, keinginan untuk mencapai kecemerlangan.

Permodalan Nasional Berhad (PNB) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!