5 Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri
Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri Mei 2014.

Tarikh tutup: Tidak dinyatakan.

Dahulunya dikenali sebagai pentadbiran am, Jabatan Perdana Menteri. Jabatan ini disusun semula menjadi sembilan (9) bahagian inovasi dan pengurusan sumber manusia (BIPSM), kewangan (B. Kew), pembangunan, akaun (BA), khidmat pengurusan (BKP), Audit Dalaman, Unit Komunikasi Korporat (UKK), pengurusan acara & Pejabat Penasihat Undang-undang. Semua sembilan (9) bahagian laporkan kepada pihak Timbalan Ketua Setiausaha kanan dan dibantu oleh dua Timbalan Ketua Setiausaha iaitu Timbalan Ketua Setiausaha (P) dan Timbalan Ketua Setiausaha (K & P).

Jabatan Perdana Menteri mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Pengawal Keselamatan KP11
02. Pemandu Kenderaan H11
03. Penghantar Notis N11
04. Pembantu Awam H11
05. Pembantu Operasi N11

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Jabatan Perdana Menteri ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui Sistem Permohonan Jawatan JPM.

b) Pemohon dikehendaki mengisi permohonan secara atas talian melalui Sistem Permohonan Jawatan JPM.

c) Sila klik pautan di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!