5 Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor
Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor Mei 2014.

Tarikh tutup: 23 dan 24 Mei 2014.

Ditubuhkan lebih 15 tahun yang lalu, Pusat Zakat Selangor (Majlis Agama Islam Selangor), adalah sinonim dengan peningkatan kesedaran tentang zakat di negeri ini dan kecekapan pengedaran. Sepanjang dekad itu, institusi-institusi Islam yang banyak membantu, lemah mendapat jaminan hidup, keseimbangan sosio-ekonomi dan budaya. Kini setelah sedekad berlalu, PZS (MAIS) matlamat akan terus memberikan yang terbaik, dengan sokongan anda. PZS (MAIS) akan terus memikul dan menjalankan amanah sebagai amil dan amilin. Bahawa komitmen PZS (MAIS). Dengan motto “ peneraju keseimbangan sosio ekonomi ummah ” PZS (MAIS) kini dikenali sebagai Lembaga Zakat Selangor (MAIS).

Lembaga Zakat Selangor mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!