7 Jawatan Kosong (MIA) Institut Akauntan Malaysia Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong Institut Akauntan Malaysia
Jawatan Kosong (MIA) Institut Akauntan Malaysia Mei 2014.

Tarikh tutup: 16 Mei 2014.

Institut Akauntan Malaysia atau Malaysian Institute of Akauntan (MIA) adalah sebuah badan berkanun yang ditubuhkan di bawah Akta Akauntan, 1967 untuk mengawal selia dan membangunkan profesion perakaunan di Malaysia. Sehingga kini, MIA mempunyai ahli-ahli seramai 29 532 orang. MIA ’ tanggungjawab s termasuk pendidikan dan jaminan kualiti serta penguatkuasaan yang dijalankan bagi memastikan kredibiliti profesion dikekalkan dan kepentingan awam terus diperkasakan.

Institut Akauntan Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Junior Executive – Front Desk
02. Junior Executive – Professional Development
03. Executive – Internal Audit
04. Senior Executive – Maintenance / Procurement
05. Assistant Manager – Auditing Investigation
06. Manager – Professional Standards & Practices
07. Practice Review Managers

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Institut Akauntan Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui laman web MIA.

b) Pemohon dikehendaki mengisi permohonan secara atas talian melalui laman web MIA. Tetapi harus mendaftarkan akaun terlebih dahulu.

d) Pemohon yang berminat adalah dijemput untuk mengemukakan di bawah peribadi & perlindungan rahsia, Surat yang memperincikan bagaimana anda boleh memenuhi keperluan untuk jawatan berkenaan, yang lengkap resume terperinci pengalaman dan kelayakan, gaji semasa dan dijangka, hubungi nombor telefon dan gambar bersaiz pasport terkini ke alamat:

Pengurus sumber manusia
INSTITUT AKAUNTAN MALAYSIA
Dewan Akauntan, No. 2, Jalan Tun Sambanthan 3
Brickfields, 50470 Kuala Lumpur
E-mel: [email protected]

c) Sila klik pautan di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!