9 Jawatan Kosong SPA Perak Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong SPA Perak
Jawatan Kosong SPA Perak Mei 2014.

Tarikh tutup: 09 Mei 2014.

Perak adalah negeri yang aman dan indah, dan penuh peluang. Bersempadan dengan beberapa buah negeri-negeri lain, Negeri Perak menawarkan pelbagai keistimewaan dalam aspek ekonomi, pelancongan, infrastruktur dan lain-lain. Negeri Perak atau juga dikenali sebagai Perak Darul Ridzuan merupakan negeri yang kedua terbesar di Semenanjung Malaysia (selepas Pahang), dengan berkeluasan 21,000 km persegi. Ia adalah salah satu daripada negeri yang membentuk Persekutuan Tanah Melayu (Malaysia).

Iklan kekosongan jawatan Bil. Iklan Bil 12014 kini telah dibuka. Tarikh iklan dibuka adalah pada 27/04/2014. Pemohon daripada rakyat negeri Perak adalah diberi keutamaan. Sila kemaskinikan maklumat peribadi anda serta pilih lima (5) jawatan yang sesuai dengan kelayakan anda. Antara jawatan yang sedang diiklankan:

01. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan DG29
02. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan DG41
03. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S27
04. Penolong Pegawai Pertanian G27
05. Penolong Juruaudit W27
06. Penghulu NP27
07. Penolong Pegawai Tanah NT27
08. Pelukis Pelan (Kejuruteraan Awam/Seni Bina) JA17
09. Penghantar Notis N11

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SPA Perak ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui Sistem e-SPA Perak.

b) Pemohon dikehendaki mengisi permohonan secara atas talian melalui Sistem e-SPA Perak.

c) Sila klik pautan di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!