Jawatan Kosong (FRIM) The Forest Research Institute Malaysia Bulan Mei 2014

Jawatan Kosong FRIM
Jawatan Kosong (FRIM) The Forest Research Institute Malaysia Mei 2014.

Tarikh tutup: 19 Mei 2014.

Di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) ditubuhkan pada tahun 1929 sebagai Institut Penyelidikan Hutan (FRI) adalah sebuah Jabatan di bawah Ibu Pejabat Perhutanan Semenanjung Malaysia. Sehingga tahun 1985, Institut menjadi sebuah badan berkanun yang tertakluk kepada penyelidikan dan pembangunan Lembaga hutan Malaysia (MFRDB) di bawah ini kemudian Kementerian Perusahaan Utama. Kemudian pada tahun 2004, FRIM telah ditadbir oleh Kementerian Sumber Asli dan alam sekitar.

Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), sebuah agensi penyelidikan utama dalam bidang perhutanan negara ini di bawah Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar mempelawa calon-calon yang berkelayakan, komited dan bertanggungjawab untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

01. PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L41

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong The Forest Research Institute Malaysia (FRIM) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui laman web FRIM. Sila gunakan pautan permohonan di bawah:


b) Sila klik pautan di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!