Jawatan Kosong (KUIS) Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor Bulan Jun 2014

Jawatan Kosong KUIS
Jawatan Kosong (KUIS) Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor Jun 2014.

Tarikh tutup: 06 Jun 2014.

Selangor International Islamic University College, lebih dikenali sebagai UIAM adalah untuk Islam institusi pengajian tinggi yang sepenuhnya dimiliki Selangor Majlis Agama Islam (MAIS) ditubuhkan di bawah peribadi lebih tinggi pendidikan institusi Akta 1996. Penubuhan rasmi pada 15 Februari 1995 mencerminkan komitmen Kerajaan Negeri dalam membangunkan agenda pendidikan dan kecemerlangan ilmu. Sehingga kini KUIS masih mengekalkan objektif permulaan untuk melahirkan lebih banyak golongan profesional yang mampu memimpin masyarakat Islam serta membangun dan mengembangkan ilmu pengetahuan Islam. Di samping itu, KUIS juga bertindak menyediakan alternatif bagi lepasan sekolah ION mengejar lebih tinggi.

Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor dengan ini mempelawa Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdaya saing untuk mengisi keperluan perjawatan seperti berikut:

01. Pensyarah / Pensyarah Muda (Gred DK45 / DK41)

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan (Akademik) Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor yang boleh diperolehi di Pejabat Bahagian Pengurusan Insan, Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor, Bandar Seri Putra, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.

b) Sila catatkan nama jawatan, bidang pengkhususan/sesi pengambilan di bahagian atas sebelah kiri sampul surat permohonan.

c) Sila kemukakan permohonan kepada :

Ketua Bahagian
Bahagian Pengurusan Insan
Pejabat Pendaftar
Aras 2, Bangunan Pentadbiran
Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS)
Bandar Seri Putra
43000 Kajang
Selangor Darul Ehsan

d) Iklan asal, syarat permohonan, dokumen diperlukan dan borang permohonan boleh diperolehi melalui pautan berikut:


----------------------

Berapa banyak Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) seperti di atas di negeri anda? Dah 'explore' peluang pekerjaan di sana? Misalnya Di Selangor sahaja, ada 12 Pihak Berkuasa Tempatan.

Peluang pekerjaan di Pihak Berkuasa Tempatan, atas usaha anda sendiri. Cari semua Pihak Berkuasa Tempatan di negeri anda dan 'teropong' kerja kosong di sana!

Sama juga dengan Agensi kerajaan. Jika anda ada semua laman web agensi ini barulah anda tidak terlepas peluang kerja kosong kan?

Muatturun senarai 241 Agensi kerajaan di seluruh negara di sini:


P/s: Selalu semak laman agensi, jangan terlepas!

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!