Jawatan Kosong (UTP) Universiti Teknologi Petronas Bulan Jun 2014

Jawatan Kosong UTP
Jawatan Kosong (UTP) Universiti Teknologi Petronas Jun 2014.

Tarikh tutup: 08 Jun 2014.

(UTP) Universiti Teknologi Petronas telah menghasilkan lebih daripada 10,000 graduan dan kini mempunyai bilangan pelajar lebih 6,000 pelajar ijazah pertama dan pasca-siswazah 1,200 daripada lebih daripada 50 negara di merata dunia. UTP pelengkap kepada program-program kejuruteraan dan teknologi dengan pendidikan berkualiti dalam bidang pengurusan dan kemanusiaan, dengan matlamat untuk melahirkan graduan yang sempurna yang mempamerkan kualiti-kualiti kepimpinan yang cemerlang dan kebolehan komunikasi.

(UTP) Universiti Teknologi Petronas berada di kedudukan dalam top 200 di dalam 2014 Quacquarelli Symonds (jam) World University Ranking mengikut subjek bagi kejuruteraan kimia. Untuk 2014 jam Asia Universiti kedudukan, UTP adalah Universiti hanya peribadi di Malaysia untuk disenaraikan dalam top 200.

(UTP) Universiti Teknologi Petronas mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (UTP) Universiti Teknologi Petronas ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (UTP) Universiti Teknologi Petronas melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong (UTP) Universiti Teknologi Petronas yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!