Temuduga Terbuka AirAsia Bulan Mei 2014

Temuduga Terbuka AirAsia
Temuduga Terbuka AirAsia Bulan Mei 2014.

Tarikh tutup: Rujuk di bawah.

Sejak ianya ditubuhkan pada tahun 2001 yang lalu, pasukan impian di Asia telah membuat penerbangan impian yang menjadi kenyataan. Dengan rangkaian laluan yang mengembang ke lebih 78 destinasi di seluruh Asia dan Australia, mereka terus memecahkan Konvensyen perniagaan dengan yang bersungguh untuk terbang. AirAsia X, Thailand AirAsia, Indonesia AirAsia, Filipina AirAsia dan AirAsia Jepun, mereka sudah menetapkan merangka kursus untuk sempadan yang baru dengan kepercayaan yang jitu yang 'kini semua orang boleh Terbang'. AirAsia, dianugerahkan penerbangan kos rendah terbaik di dunia bagi 4 tahun berturut-turut; 2009, 2010, 2011 dan 2012 oleh Skytrax.

AirAsia sedang mencari individu yang dinamik, positif dan sangat bermotivasi yang berkongsi minat untuk kecemerlangan tertinggi dalam perkhidmatan dan membantu menyumbang kepada pertumbuhan AirAsia. Jadi jika anda suka melancong dan impian mengalami dunia, datang menyertai keluarga AirAsia Allstars mereka sebagai pramugara dan pramugari. Datanglah ke bilik temu duga yang akan diadakan seperti ketetapan di bawah:

KOTA KINABALU - 17 Mei 2014

AirAsia Bhd 1st Floor, Terminal 2,
Kota Kinabalu Int'l Airport, Old Airport Road,
88100 Kota Kinabalu, Sabah.

TERENGGANU - 24 Mei 2014

AirAsia Berhad
Sultan Mahmud Airport
21300 Kuala Terengganu.

KUALA LUMPUR - 31 Mei 2014

Asian Aviation Centre of Excellence S/B
Lot PT25B Jalan KLIA S5 Southern Support Zone KLIA
64000 Sepang Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

*Hanya calon yang disenarai pendek akan dimaklumkan.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

2 comments:

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!