2 Jawatan Kosong Bank Islam Bulan Jun 2014

Jawatan Kosong Bank Islam
Jawatan Kosong Bank Islam Jun 2014.

Tarikh tutup: 22 Jun 2014.

Bank Islam Malaysia Berhad adalah perintis dalam sistem perbankan Islam di Malaysia dan sebagai salah satu negara peneraju utama institusi kewangan menyediakan pelbagai produk pelbagai berlandaskan prinsip Syariah dan perkhidmatan untuk memenuhi keperluan kewangan semua rakyat Malaysia tanpa mengira bangsa atau agama.Bank Islam menyediakan pekerjanya dengan kesempatan untuk belajar dan membesar dalam persekitaran perbankan Islam yang merangkumi semua aspek operasi Pejabat Ketua serta perbankan cawangan.

Bank Islam Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Islam Malaysia Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Bank Islam Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Bank Islam di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!