2 Jawatan Kosong (LKIM) Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia Bulan Julai 2014

Jawatan Kosong LKIM
Jawatan Kosong (LKIM) Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia Julai 2014.

Tarikh tutup: 03 Julai 2014.

Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) adalah sebuah badan yang diberi kuasa di bawah Kementerian Pertanian dan industri asas pertanian yang ditubuhkan di bawah Akta 49, Akta Lembaga Pembangunan Malaysia perikanan 1971. Akta ini berkuatkuasa di semua Negeri Semenanjung Malaysia pada 1 November 1971; di Sarawak pada 1 Julai 1973; dan di Sabah pada 1 Ogos 1995.

Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Pegawai Ehwal Ekonomi E41
02. Penolong Hal Ehwal Ekonomi E27

Cara memohon:

a) Calon-calon berminat hendaklah memohon secara atas talian melalui portal e-pengambilan kakitangan LKIM melalui pautan berikut:


b) Anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum boleh mengemukakan permohonan.

c) Sekiranya terdapat sebarang masalah, sila hubungi Seksyen Pengurusan Sumber Manusia, LKIM di talian 03-80649000.

----------------------

Berapa banyak Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) atau Agensi Kerajaan seperti di atas di negeri anda? Dah 'explore' peluang pekerjaan di sana? Misalnya Di Selangor sahaja, terdapat 12 Pihak Berkuasa Tempatan.

Peluang pekerjaan di Pihak Berkuasa Tempatan, atas usaha anda sendiri. Cari semua Pihak Berkuasa Tempatan di negeri anda dan 'teropong' kerja kosong di sana!

Sama juga halnya dengan Agensi kerajaan. Jika anda ada semua laman web PBT dan agensi-agensi ini barulah anda tidak terlepas peluang kerja kosong kan?

Muaturun senarai 241 Agensi kerajaan dan Pihak Berkuasa Tempatan di seluruh negara di sini:


P/s: Selalu semak laman agensi dan PBT, jangan terlepas sebarang peluang yang datang!

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!