2 Jawatan Kosong (SAINS) Syarikat Air Negeri Sembilan Bulan Jun 2014

Jawatan Kosong SAINS
Jawatan Kosong (SAINS) Syarikat Air Negeri Sembilan Jun 2014.

Tarikh tutup: 09 dan 13 Jun 2014.

(SAINS) Syarikat Air Negeri Sembilan ialah sebuah perbadanan yang ditubuhkan pada 15 Mac 2007 dan telah dipertanggungjawabkan untuk mengambil alih peranan dan fungsi-fungsi Pengurusan Air di Negeri Sembilan dari pihak Jabatan daripada air kerja (JBANS) mulai 1 Januari 2009. SAINS adalah sebuah syarikat yang dimiliki oleh Kerajaan Negeri melalui pemerbadanan Menteri Besar Negeri Sembilan.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur 18 tahun keatas untuk mengisi kekosongan jawatan berikut di Syarikat Air Negeri Sembilan (SAINS) :


Cara memohon:

a) Sesiapa yang berminat sila email/hubungi kami dan lampirkan butir-butir peribadi anda dengan gambar berukuran passport pada atau sebelum tarikh tutup kepada:

Bahagian Sumber Manusia,
Syarikat Air Negeri Sembilan Sdn. Bhd.,
Tingkat 2, Kompleks PKNNS,
Jalan Persiaran S2 B2,
70300 Seremban,
Negeri Sembilan Darul Khusus.
Email : hr_ [email protected]

b) Iklan asal jawatan kosong Syarikat Air Negeri Sembilan Sdn. Bhd. ini boleh dibaca semula dengan mengklik nama jawatan kosong yang tertera di atas.

----------------------

Berapa banyak Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) atau Agensi Kerajaan seperti di atas di negeri anda? Dah 'explore' peluang pekerjaan di sana? Misalnya Di Selangor sahaja, terdapat 12 Pihak Berkuasa Tempatan.

Peluang pekerjaan di Pihak Berkuasa Tempatan, atas usaha anda sendiri. Cari semua Pihak Berkuasa Tempatan di negeri anda dan 'teropong' kerja kosong di sana!

Sama juga halnya dengan Agensi kerajaan. Jika anda ada semua laman web PBT dan agensi-agensi ini barulah anda tidak terlepas peluang kerja kosong kan?

Muaturun senarai 241 Agensi kerajaan dan Pihak Berkuasa Tempatan di seluruh negara di sini:


P/s: Selalu semak laman agensi dan PBT, jangan terlepas sebarang peluang yang datang!

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!