3 Jawatan Kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia Bulan Jun 2014

Jawatan Kosong Muzium Kesenian Islam
Jawatan Kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia Jun 2014.

Tarikh tutup: 28 Jun 2014.

Kepentingan dalam Kesenian Islam telah berkembang dengan sangat dalam tahun-tahun kebelakangan. Mencerminkan kesedaran ini, pada bulan Disember 1998 Malaysia menjadi rumah kepada Muzium terbesar di Asia Tenggara seni Islam. Bangunan ini terletak di dalam 30,000 meter persegi, terletak di tengah-tengah persekitaran bangunan Taman Tasik di tengah-tengah Kuala Lumpur.

Muzium Kesenian Islam Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

Berapa banyak Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) atau Agensi Kerajaan seperti di atas di negeri anda? Dah 'explore' peluang pekerjaan di sana? Misalnya Di Selangor sahaja, terdapat 12 Pihak Berkuasa Tempatan.

Peluang pekerjaan di Pihak Berkuasa Tempatan, atas usaha anda sendiri. Cari semua Pihak Berkuasa Tempatan di negeri anda dan 'teropong' kerja kosong di sana!

Sama juga halnya dengan Agensi kerajaan. Jika anda ada semua laman web PBT dan agensi-agensi ini barulah anda tidak terlepas peluang kerja kosong kan?

Muaturun senarai 241 Agensi kerajaan dan Pihak Berkuasa Tempatan di seluruh negara di sini:


P/s: Selalu semak laman agensi dan PBT, jangan terlepas sebarang peluang yang datang!

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!