5 Jawatan Kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad Bulan Julai 2014

Jawatan Kosong PSMB
Jawatan Kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad Julai 2014.

Tarikh tutup: 29 Jun & 04 Julai 2014.

Akta pembangunan sumber manusia, 1992 berkuatkuasa pada Januari 1993 dan membawa kepada penubuhan daripada pihak sumber manusia Development Fund (HRDF) yang kemudian ditadbir oleh Majlis pembangunan sumber manusia (MPSM). Selaras dengan pengkorporatan melalui Pembangunan Sumber Manusia Berhad Akta 2001, MPSM yang kini dikenali sebagai Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB).

(PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong (PSMB) Pembangunan Sumber Manusia Berhad di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!