Jawatan Kosong Bank Muamalat Bulan Julai 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Bank Muamalat Bulan Julai 2014

Jawatan Kosong Bank Muamalat
Jawatan Kosong Bank Muamalat Berhad Julai 2014.

Tarikh tutup: 17 Julai 2014.

Bank Muamalat adalah sebuah Bank Islam sepenuhnya, memulakan operasinya pada 1 Oktober 1999. Bank Muamalat bersedia untuk meneruskan pertumbuhan dan menguatkan kehadiran mereka di pasaran, menawarkan perkhidmatan dan produk kewangan yang inovatif, berkualiti dan berdaya saing. Bank Muamalat kini berkhidmat kepada semua rakyat Malaysia di cawangan-cawangan 55 dan Perkhidmatan Pusat seluruh Malaysia, dan 1 Bank luar pesisir pantai di Labuan. Bank Muamalat yang berorientasikan hasil bakat yang mampu menyumbang idea-idea yang inovatif dan pendekatan baru untuk operasi kompleks, cabaran dan mempunyai pemacu dan wawasan untuk mencapai kecemerlangan.

Bank Muamalat mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Muamalat Malaysia Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Bank Muamalat Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Bank Muamalat di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!