Jawatan Kosong (KOPETRO) Koperasi Kakitangan PETRONAS Bulan Ogos 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (KOPETRO) Koperasi Kakitangan PETRONAS Bulan Ogos 2014

Jawatan Kosong KOPETRO
Jawatan Kosong (KOPETRO) Koperasi Kakitangan PETRONAS Ogos 2014.

Tarikh tutup: 01 Ogos 2014.

Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad, juga dikenali sebagai KOPETRO telah ditubuhkan di bawah Akta Koperasi (semakan 1993) pada 30 Oktober 1980 dengan niat yang murni dan objektif menyediakan bantuan kewangan untuk kakitangan PETRONAS. Kami adalah salah satu Persatuan koperasi yang ditubuhkan di Malaysia selama hampir 33 tahun.

Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!