Jawatan Kosong (PHC) Penang Hill Corporation Julai 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (PHC) Penang Hill Corporation Julai 2014

Penang Hill Corporation
Jawatan Kosong PHC - Penang Hill Corporation Julai 2014.

Tarikh tutup: 31 Julai 2014.

PHC - Penang Hill Corporation telah ditubuhkan di bawah Enekmen Kerajaan Negeri Pulau Pinang pada 10 September 2009. Pada asalnya ianya segala urusan pentadbiran dan operasi keretapi diuruskan oleh Unit Keretapi Bukit Bendera dibawah Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang (SUK).

Dengan penubuhan PHC, pengurusan keretapi telah memperluaskan bidang bukan saja mentadbir operasi keretapi bukit bendera malah juga terlibat dalam pembangunan di seluruh kawasan Bukit Bendera seperti yang diwartakan dalam Warta Kerajaan Negeri Pulau Pinang.

PHC - Penang Hill Corporation mempelawa calon yang berkelayakan dan komited serta berintegriti untuk memikul amanah di Penang Hill Corporation dengan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Penang Hill Corporation ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Penang Hill Corporation melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Penang Hill Corporation di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!