15 Jawatan Kosong (UPM) Universit Putra Malaysia Ogos 2014

Jawatan kosong UPM
Jawatan Kosong (UPM) Universit Putra Malaysia Ogos 2014.

Tarikh tutup: 31 Ogos 2014.

Pada tahun 1994, (UPM) Universit Putra Malaysia telah memulakan satu rancangan untuk membina universiti masa hadapan yang menyediakan sistem pendidikan yang lebih baik dan terkini terutama dalam pendidikan sains dan teknologi. Selaras dengan usaha itu, (UPM) Universit Putra Malaysia telah berkembang pesat hingga menjadi kampus tanpa sempadan dan melangkaui sempadan nasional.

Kemuncak daripada itu ialah dengan penukaran nama Universiti Pertanian Malaysia kepada Universiti Putra Malaysia pada 3 April 1997 oleh Tun Dr. Mahathir bin Mohamad, Perdana Menteri Malaysia yang keempat. Penukaran nama ini merupakan langkah strategik yang mencerminkan kedudukan (UPM) Universit Putra Malaysia selaku sebuah pusat pengajian tinggi yang berupaya menawarkan pelbagai program pengajian dalam menghadapi pembangunan masa hadapan.

UPM mempelawa Warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan, komitmen yang tinggi dan bercita-cita untuk berkhidmat dalam sebuah Universiti yang sedang menuju ke arah Universiti bertaraf dunia bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:

01. Jururawat Pergigian U29
02. Jurutera J41
03. Pegawai Kebudayaan B41
04. Pegawai Khidmat Pelanggan N17
05. Pegawai Psikologi S41
06. Pembantu Penerbitan N17
07. Pembantu Perpustakaan S17
08. Pembantu Veterinar G17
09. Pemelihara Hutan G41
10. Pengawal Keselamatan Kp11
11. Penolong Jurutera Ja29
12. Penolong Pegawai Pertanian G27
13. Penolong Pegawai Sains C27
14. Pereka1 B41
15. Pustakawan S41

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Sistem Permohonan Jawatan secara Online (SPJOnline) sepenuhnya dengan memasuki laman web yang kami kongsikan di bawah:


c) Permohonan secara online yang tidak lengkap boleh menyebabkan permohonan tidak akan dipertimbangkan.

d) Iklan asal Jawatan Kosong UPM Kampus Bintulu ini boleh dicapai melalui pautan yang disertakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!