2 Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan Bulan Ogos 2014

Jawatan Kosong NAFAS
Jawatan Kosong (NAFAS) Pertubuhan Peladang Kebangsaan Ogos 2014.

Tarikh tutup: 23 Ogos 2014.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS), menjadi satu organisasi yang ditubuhkan di bawah Akta 109 (1973) berfungsi sebagai apex untuk badan bagi Semua organisasi petani di Malaysia dengan misi korporat untuk menjadi sebuah institusi negara yang menerajui aktiviti-aktiviti Pertubuhan Peladang sebagai sebuah entiti perniagaan yang sepenuhnya mampu ke arah kemakmuran Peladang dan industri pertanian. Sejajar dengan perniagaan pelan dan pengembangan program mereka, mereka menjemput permohonan daripada calon-calon yang sesuai dan berkelayakan untuk menyertai mereka untuk pelbagai kedudukan dalam Kumpulan mereka untuk dikembangkan sebagai pemimpin masa depan kami.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

Berapa banyak Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) atau Agensi Kerajaan seperti di atas di negeri anda? Dah 'explore' peluang pekerjaan di sana? Misalnya Di Selangor sahaja, terdapat 12 Pihak Berkuasa Tempatan.

Peluang pekerjaan di Pihak Berkuasa Tempatan, atas usaha anda sendiri. Cari semua Pihak Berkuasa Tempatan di negeri anda dan 'teropong' kerja kosong di sana!

Sama juga halnya dengan Agensi kerajaan. Jika anda ada semua laman web PBT dan agensi-agensi ini barulah anda tidak terlepas peluang kerja kosong kan?

Muaturun senarai 241 Agensi kerajaan dan Pihak Berkuasa Tempatan di seluruh negara di sini:


P/s: Selalu semak laman agensi dan PBT, jangan terlepas sebarang peluang yang datang!

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!