2 Jawatan Kosong Tabung Kebajikan Perubatan Malaysia Bulan September 2014

Jawatan Kosong Tabung Kebajikan Perubatan Malaysia
Jawatan Kosong Tabung Kebajikan Perubatan Malaysia September 2014.

Tarikh tutup: 05 September 2014.

Tabung Kebajikan Perubatan Malaysia merupakan Persatuan pegawai kerja sosial Perubatan (pegawai Kemajuan Masyarakat) yang berkhidmat di bidang perubatan di sektor kerajaan dan swasta seluruh Malaysia. Ia telah ditubuhkan pada 1996, dikenali organisasi Persatuan komuniti pembangunan pegawai (perubatan) MALAYSIA (pegawai-pegawai Malaysia Persatuan Perubatan sosial) bersama-sama dengan mengambil penetapan muktamad pegawai-pegawai di Jabatan Perkhidmatan awam. Persatuan ini telah didaftarkan dengan Pendaftar Pertubuhan – No. 2452/96 W.P. perniagaan pertubuhan ini adalah alamat Jabatan Kerja Sosial perubatan, Hospital Kuala Lumpur, Jalan Pahang, 50586 Kuala Lumpur.

Tabung Kebajikan Perubatan Malaysia mempelawa permohonan daripada calon-calon kalangan warganegara yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:

01. Pegawai Tadbir Operasi
02. Pembantu Tadbir

Cara memohon:

a) Setiap permohonan hendaklah disertakan dengan surat permohonan dengan menyatakan jawatan yang dipohon beserta resume/CV dan sekeping gambar berukuran passport, salinan kad pengenalan, salinan sijil kelahiran, salinan sijil akademik dan lain-lain dokumen yang berkaitan yang telah disahkan.

b) Calon yang berminat dikehendaki menghantar permohonan melalui email:

Atau dihantar ke alamat seperti berikut:

PENGERUSI
TABUNG KEBAJIKAN PERUBATAN MALAYSIA
D/A JABATAN KERJA SOSIAL PERUBATAN
HOSPITAL KUALA LUMPUR
JALAN PAHANG
50586 KUALA LUMPUR

c) Iklan asal jawatan kosong Tabung Kebajikan Perubatan Malaysia ini boleh dibaca semula melalui pautan berikut:


-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Penguasa Kastam W41! Dapatkan 40 Nota Padat Pelbagai Topik Dunia Perkastaman, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, 80 Contoh Soalan Seksyen A, 60 Contoh Soalan Seksyen B, 150 Contoh Soalan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GTP melalui pautan berikut:

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!